Tuesday, November 24, 2020

 ŠTA KAŽE NAUKA....

Moram da priznam, da se sve više slažem sa Sokratovom čuvenom izjavom “znam da ništa ne znam“!
A verujem da bi se manje više svi mi trebali složiti sa tom tvrdnjom!
Činjenica jeste da se nivo ljudske svesti veoma sporo razvija i raste pa tako, bez obzira što je nauka dostigla neverovatna otkrića u oblasti medicine, kvantne fizike, nutricionizma, ekologije....mi i dalje živimo u svetu gde je zemlja ravna ploča.
Veoma je teško promeniti svoj misaoni proces i uverenja koja su godinama građena i koja su nas formirala...
U poslednjih 50g svet se drastično izmenio...
Poljoprivreda, industrija, tehnološki razvoj...rasli su i menjali se munjevitom brzinom.
Naravno, to je umnogome promenilo i nas same a ujedno i našu svakodnevnicu.
Sve je to doprinelo da se čovek skoro u potpunosti odvoji od prirode.
Nametnuto nam je verovanje da mi kao ljudska vrsta stojimo potpuno zasebni, sami i odvojeni od svega ostalog što čini život na ovoj planeti.
Nametnut nam je stav borbe protiv prirode...borbe protiv mikroorganizama, borbe protiv bolesti, borbe protiv raka, borbe protiv drugih nacija, borbe protiv nas samih, protiv smrti....
Večita borba protiv svega!!!!!
Strah je usađen u nas!
Postali smo sterilni...prazni, bez smisla...
U odnosu na prirodu smo se postavili inferiorno....uništili smo i uništavamo njen biodiverzitet, njenu raznolikost...sve to radi nekog našeg „komfora“
To isto činimo i u poljoprivredi...gde smo prešli na monokulture
U medicini...jedan model za svakoga
U telekomunikaciji...u psihološkom, sociološkom smislu...svi da budemo jednaki,uništiti različitost
Ubili smo biodiverzitet i razlnolikost u svemu...odvojili smo se u potpunosti od prirode...odvojili smo se od drugih...od nas samih...od smrti...od života
Stojimo izlovovani, sami, otuđeni....izgubljeni
Onog momenta kada smo krenuli u borbu protiv prirode...krenuli smo istovremeno i u borbu protiv nas samih...
Jer mi jesmo priroda!
Jesmo deo nje...jesmo deo tog ekosistema različitosti i života.
Nismo centar sveta...nismo centar biologije...centar zemlje...života...nismo centar univerzuma
Solarni sistem se kreće oko sunca a ne mi...
Isto tako nismo centar biologije...mi smo REZULTAT, simptom biologije!
Nastali smo tokom biliona godina bioloških procesa koji su nastajali kolapsom,odumiranjem i stvaranjem.
Ne možemo da opstanemo stojeći sa strane, odvojeni od naše prirodne zajednice i smisla...svesti da smo deo nečega mnogo većeg od nas samih!
Posledice tog borbenog i narcisoidnog pristupka se ogledaju i vide u svim aspektima života, naročito u zdravstvenom.
Nikada nismo bili bolesniji kao vrsta...nesrećniji, anksiozniji, depresivniji.
Deca su nam sve bolenija i osetljivija...sa raznim hroničnim oboljenjima.
Reaguju na okolinu, na hranu...ne mogu da dišu...da se skoncentrišu...
Izgubili smo 40% živog sveta na planeti....kolaps klime...zagađeno zemljište, okeani, vazduh...idemo sigurnim koracima kao izumiranju nas kao vrste.
Naš narcisoidan i egocentričan stav u odnosu na prirodu, nas je doveo dosopstvenog odumiranja kako fizičkog, tako i emotivnog, duševnog i duhovnog.
Priroda nas opominje, pokazuje nam da smo na pogrešnom putu...i da je vreme da se probudimo!
Ova planeta ima savršene uslove za život odnosno savršene uslove da proizvede život...ima ugljenik koji se menja i formira jezgo biologije, ima vodu, energiju u formi Sunca koje je taman koliko treba udaljeno od nas, ni preblizu ni predaleko.
Njen cilj je život...i sva inteligencija života je usmerena isključivo u cilju pružanja života...uvek i u svakoj situaciji!
Naša tela su dizajnirana na isti način....svaki pokret i potez koje telo učini ima samo jedno za cilj...da nas održi što duže u životu!
A mi umesto svega toga samo vidimo i osećamo strah...
U svemu nas vodi strah...svugde vidimo strah...on nas zaslepeo do nivoa da smo spremni na sve samo da preživimo.
Da li ste ikada na rak gledali kao na najslabiji, najusamljeniji ,najizolovaniji deo nas samih...jer on to i jeste!?
Potpuno izolovan deo tela koji je izgubio smisao jer se odvojio od celine, prekinula se komunikacija i pošto je potpuno izlovan, neshvata da je deo nečega mnogo većeg i inteligentnijeg od sebe...
I u toj izolaciji, pošto ne prima informacije, ne shvata da je oštećen i da treba da izvrši samoubisto odn apoptazu u cilju zdravlja zajednice odn tela...on jedino što zna i može u cilju ostajanja u životu jeste da počne nekontolisano da se deli i raste kako bi preživeo.
A nama je nametnuta borba protiv raka...borba protiv najslabijeg dela nas!?
A šta mislite kada bi nastupili sa ljubavlju i sa potpuno drugačijim misaonim i emocionalnim stavom u lečenju!?...da li bi rezultat bio drugačiji?...i prema njemu i prema sebi !
Šta mislite o tome da su virusi genetičke nformacije koje imaju za cilj adaptaciju života i nastaju kao odgovor na odgovarajuće promene u prirodi!?
Šta ako SU VIRUSI samo ALAT prirode KOJI IMA ZA CILJ ....ŽIVOT!?
Sama planeta poseduje i ima svoj sopstveni jezik gena...jezik života.
Život uvek teži životu...rešava probleme neverovatnom brzinom jer teži životu...on je adaptivan, regenerativan... a to radi upravo putem...ni manje ni više nego... virusa.
Ako oštetiš virus, oštetio si sam jezik života!
Šta ako su to što mi nazivamo virusi uştvari genetske sekrecije živih ćelija koje u svom paketu informacija ne nose kapacitet za život već predstavljaju genetski alat života u cilju adaptacije i biodiverzije!?
Istraživanja govore da su virusi alat prirode kojim ona teži adaptaciji koji uvek ide u pravcu višeg oblika inteligencije.
Planeta je prošla do sada 5 ciklusa izumiranja i svaki put se vratila jača i sa većim biodiverzitetom i intelogencijom.
Virusi su kao kategorija kategorisani u mikrobiom dugi niz godina.
Mikrobiom se sastoji od dve reči: „mikro“, što znači mali, „biom“, što znači živi organizam. Virusi ne spadaju u kategoriju mikrobioma jer u stvari nisu živi organizmi.
Virusi su paket genetskih informacija. Oni nemaju enzime koji bi mogli reprodukovati DNK unutar njih. Oni su samo komunikaciona mreža genoma.
Virus je vlastiti ekosistem genetskih informacija koji potiču iz bakterija i višećelijskog života. Najmanje 50% genomske informacije koju nazivamo virusima izlučuju bakterije-bakteriofag. Bakteriofag je prevođenje i prenos genetskih informacija iz jedne bakterije u drugu, a nakon toga u unutrašnjost.
Interesantno, bez obzira da li je u pitanju ljudska ili bakterijska ćelija, ona ima puno regulatornih funkcija koje odlučuju kojoj DNK ili RNK je dozvoljeno da uđe u citoplazmu ćelije, a kojoj DNK ili RNK je dozvoljeno da opstane dovoljno dugo da bi započela interakciju sa visoko reguliranom mašinom koja će odrediti da li će se napraviti protein i dozvoliti genu da se ili uključi ili ne. Ovo je visoko regulisana komunikaciona mreža genetskih ažuriranja, a virusi se proizvode sa samom misijom stvaranja adaptacije.
Iz tog razloga, ne nastavljamo da proizvodimo isti virus iznova i iznova. Unosimo virus i proizvodimo ga u kratkom vremenskom periodu. To unosimo u tkiva našeg tela kojima su najpotrebnije te genetske informacije i tada postižemo uravnoteženo stanje. Ako dobijete grip, određenu vrstu (ili soj) tog genetskog koda, ažuriraćete celu tu genetsku sekvencu u sebe. Zanimljivo je da sada znamo da se DNK stalno ažurira.
Mi verujemo da su nam potrebna antitela da bismo ubili viruse, ali vi ne ubijate virus jer je on već mrtav. Ono što trebate da uradite jeste da mašineriju i komunikacione mehanizme u telu održavate netaknutim kako bi oni regulisali generisanje ili utišavanje tih genetskih informacija tokom ulaska u telo.
50% naših gena jesu od virusa a od toga 10% čine retrovirusi poput hiva
Naučne studije dokazuju da je kod potpuno zdravih osoba pronađeno na desetine različitih virusa uključujući i hiv, hcv,hepatitis b i mnogih drugih
Potpuno zdrave osobe sa mnoštvom virusa!?
Biologija koja je pod stresom izražava se izbacivanjem velike količine genetskog materijala u okolinu u cilju adaptacije na postojeći stres.
Virus je genetski stres signal iz okoline!
Virusi nam ustvari daju generičko ažuriranje koje nam je potrebno da bi preživeli u okolini koja se konstantno menja.
Mi integrišemo genetske informacije u telo uz pomoć virusa.
Imunitet je način na koji se ti novi podaci integrišu u telo.
Virus je samo paket genetskih informacija koji pliva naokolo , on nije živ, ne može da se razmnožava, proizvodi proteine već predstavlja genetsku informaciju koja plovi između vrsta a služi isključivo samo jednom cilju a to jeste adaptaciji života.
Poslednjih godina se na prirodu vrši ogroman pritisak i da bi se adaptirala, mnogo genentskog materijala se izbacuje u okolinu a možemo da primetimo da se tzv epidemije virusa javljaju na mestima gde se izvršila neka velika promena na prirodu, velika toksičnost vazduha, masivna upotreba glifosata i sl.
U tom velikom stresu koji se odvija, priroda može u cilju adaptacije da uzme npr koronavirus, koji je inače prisutan oduvek i dobro poznat naučnicima već mnogo godina, izmeni genetsku informaciju, što se povećava sa nivoom stresa i tom prilikom se ili ne desi ništa ili se u nekim slučajevima desi ažuriranje funkcija ili adaptacija.
Kada naiđe na ljudsko telo, mi preuzimamo i umnožavamo tu informaciju izbacujući je u okolinu sve dok se ne dostigne homeostaza sa tom genetskom informacijom.
To sve prolazi obično asimptomatski i retko kada čovek oboli i iskaže simptome.
Ukoliko virus stvara abnormalan odnos sa nama i mi ispoljimo bolest to samo znači da smo svoju fiziologiju mnogo modifikovali (lekovi npr) i udaljili se od normalne fiziologije i prirodne ravnoteže.
Tada je to samo znak da moramo da poradimo na sebi i da promenimo način života.
Znači, epidemije nastaju kao rezultat vršenja velikog stresa na prirodu kada ona bukvalno kaže, evo ti genetički kod tzv virus, kako bi se nosio sa ovom toksičnom okolinom.
Razmislimo o ovome...pošto su svi virusi, bakterije i drugi mikroorganizmi konstantno i uvek prisutni...u periodu od oktobra do maja mi imamo tzv sezone gripa...
Kako baš uvek u istim periodima kada su svi ti virusi uvek prisutni? Zašto baš u tom periodu epidemije?
Možda zato što priroda ima svoj ciklus...godišnja doba...ima zelenila...nema zelenila
Jesen se odlikuje gubitkom zelenog omotača čime se povećava količina ugljen dioksidida i drugih štetnih materija u vazduhu...što zahteva genetsko kodiranje i adaptaciju živog sveta...pa i nas.
Kroz svaki „novi virus“ mi ustvari dobijamo novo ažuriranje i proizvodimo novi protein koji do sada nismo proizvodili a na sve to treba ustvari da se gleda kao na benefit jer smo postali otporniji.
Virus se u vazduhu vezuje za toksine i sve to grupno pogađa telo koje ustvari reaguje na toksin a ne na virus, naravno u slučaju da je fiziologija tela izmenjena.
Tako npr u novonastaloj pandemiji da se dotaknemo i nje , interesantno je da nisu kritični bolesnici sa astmom, bronhitisom i drugi bolesnici sa resiratornim problemima, već bolesnici koji upotrebljavaju lek za snižavanje holesterola i lek za smanjivanje pritiska odn kardiovaskularni, bubrežni bolesnici, dijabetičari.
Razlog tome je što ta dva leka menjaju fiziologiju pluća i receptori postaju preizraženi.
Vakcinama takođe hipersenzitivišemo osobu za infekciju.
Virus dolazi u paketu sa toksinima iz okoline i reakcija nastaje na toksine a ne na virus.
Možda nije slučajno da su najgore prošle zemlje sa visokim nivoima zagađenosti, sa najviše pacijenata na medikamentima, sa nedavnim vakcinacijama i sl !?
Virus je prisutan u nama sve dok kroz to genetsko ažuriranje ne dostignemo homeostazu.
Ne postoji tako nešto kao što je kolektivni imunitet već mi ustvari kroz taj proces postižemo ekološki balans sa planetom
Ukoliko živimo u prirodnom balansu sa okolinom i ukoliko je ekosistem mikroogranizama u nama, mikrobiom, očuvan i u ravnoteži, tada pokazujemo otpornost i sve prolazi bez problema.
Šteta nastaje ukoliko je velika toksičnost u vazduhu, u nama i ukoliko nam je fiziologija izmenjena pod raznim uticajima, najviše medikamentima.
Da ponovimo, kroz viruse dostižemo novo genetsko ažuriranje i ekološki balans.
Virus u telu bude prisutan 3-5dana, u okolini 2g tokom tog perioda razvijamo odnos. Dostižemo homeostazu i to je sve.
Priznali mi to ili ne...mi smo deo prirode!
Ne možemo biti u sukobu sa njom...mi smo deo nje!
Nijedan deo mikrobioma i viroma nije protiv nas.
Mi jesmo rezultat virusa, mehanizam kojim mi postajemo stvarni!
Teorije gde virus dolazi i preuzima našu mašineriju da bi se razmnožavao i ubio nas nema nikakve korene u nauci...jer da je to istina MI NEMA TEORETSKE ŠANSA DA BI IKADA OPSTALI, PREŽIVELI...jer:
-postoji 10 na31, to je 31 nula posle jedinice virusa u vazduhu
-10 na 31 virusa u vodi
-10na 31 virusa u zeljištu
10 na 31 je 10 miliona puta više nego zvezda u univerzumu
A mi pravimo vakcine protiv jednog, drugog, trećeg virusa....zar se ne čini to potpuno besmisleno!?
Mi smo totalno utopljeni, okruženi,ispunjeni tim genetskim informacijama...MI SMO REZULTAT VIRUSA!
Takođe, naša sposobnost da proizvodimo stem ćelije je od virusa.
A što se tiče mikrobioma, 90% funkcija tela obavljaju bakterije, dok gljivice i paraziti još nisu dovoljno izučene.
Ljudi, životinje, sve živo na ovoj planeti konstantno izbacuje iz sebe genetičke informacije..
Virus-makroRnk
Mi-mikro Rnk
TO ČINi, STVARA ... SVET I PLANETU U KOJOJ ŽIVIMO !!!!!
1% ljudskih gena proizvodi proteine koji nas grade i čine...nas
99% naših gena jesu odnosno potiču od mikrobioma- oni proizvode mikro Rnk -komunikaciona mreža u genomu koja ima sposobnost da napuste telo
1 gen može da proizvede 200 različitih proteina a koje će proteine proizvesti zavisi od informacija koje dobija od mikro Rnk
U samo jednoj sekundi mikroRnk se menja i čini te drugačijim
4 miliona različitih tela možeš da izgradiš od ljudskih 20 000gena u zavisnosti od informacija koju daje mikroRnk!!!
Zar to nije fascinantno...da možes u bilo kojem momentu da se promeniš...ponovo izgradiš, preoblikuješ...ozdraviš, ojačaš!?
To objašnjava sva ta magična ozdravljenja od tzv neizlečivih bolesti koja se svakodnevno dešavaju.
To zaista jeste moguće...
Niko ne može biti osuđen na smrt...uvek postoji mogućnost promene toka ishoda...
Uvek možemo da damo drugačiju informaciju našoj dnk i da gradimo proteine zdravlja...ozdravljenja....vitalnosti!
15% mikroRnk u krvotoku potiče od bakterija
15% je od gljivica
5% je iz hrane koju konzumiramo
SVI ONI KODIRAJU NAŠU DNK ODN GEN !!!
Mi smo jedan masivni ekosistem bakterija, gljiva, parazita, virusa i drugih mikroorganizama.
ČOVEK kao vrsta ima:
70 triliona ćelija
20 000 gena
40 000 vrsta bakterija –2 miliona gena
300 000 vrsta parazita-2 biliona gena
5 000 000 vrsta gljiva-125 triliona gena
??? virusa u telu
U vazduhu ima 10 na 31 virusa
U vodi 10 na 31 virusa
U zemljištu 10 na 31 virusa
BAKTERIJE kao vrsta:
40 000 vrsta
1,4 kvadrilion ćelija
2 miliona gena
A mi ubijamo ono što nas održava u životu...i zato sigurnim koracima idemo ka izumiranju kao vrste ukoliko se ne probudimo i počnemo da delujemo i živimo vođeni zdravim razumom
Ljudsko fizičko telo, pojava, projekcija....je obična ljuštura, trunčica tvrde materije koja nastaje genetičkim kodiranjem celokupnog tog masivnog ekosistema unutar i oko nas!
Da li zaista mislite da su oni ovde da nam naštete...da nas ubiju!?
Da je tako...ne bi imali apsolutno nikakve šanse za opstanak!!
Taj celokupan svet nas čini stvarnim...živim!
A mi taj svet tokom poslednjih 50g konstantno uništavamo, ubijamo...dezinfikujemo, sterilišemo, prskamo, peremo...
Digestivni sistem je naša barijera u odnosu na spoljašnju sredinu.
Kada je ona uništena...gubi se i naš samoidentitet...
Gubimo se i mi sami...
Imunitet prestaje da razlikuje nas same od okoline...počinjemo da napadamo sami sebe...razvijamo autoimune bolesti, rak, neurološke bolesti, bolesti bubrega i sve druge.
Diskonekcija sa prirodom i našom okolinom...vodi do diskonekcije sa sobom!
Narušavanje naše prirodne barijere i ekosistema unutar nas....čini da zaboravimo ko smo...zašto smo ove...
Mi nismo izdvojena vrsta...jedinka...u ratu sa celim svetom...
Mi smo deo božanske kreacije...izvorne inteligencije...
Povezani smo sa svime...sa svakim...sa svačim...
Mi smo atomska, energetska bića ...99,9 vakum pun elektromagnetnog polja i 0,01% čvrsta materija...rezultat vibracija na vodu i interakcija sa biološkim svetom Dnk koja funkcioniše kao antena !
I bez obzira na to da li verujete u sve ovo...
Na rubu smo istrebljenja i vreme je da se probudimo!

Коме

No comments:

Post a Comment