Tuesday, November 24, 2020

 Ukoliko ste razumeli na koji način i kuda vodi celularna i socijalna izolacija...verovatno shvatate i težinu koju ima svaki vid toksičnosti kojoj smo izloženi, bilo putem hrane, vode, zemlje ili vazduha.

Osim toksina...strah je jedan od najrazornijih pojava kojoj možemo sebe da izložimo!
Strah isključuje deo mozga koji je zadužen za odmor, obnovu, kreativnost, isključuje nas iz celine i udaljava nas od više inteligencije....a stavlja nas takođe u stav...pukog preživljavanja !
Razmislite malo o uticajima toksina i straha na nas kao vrstu...
Zapitajte se kako bi svet izgledao da ga vodi Nikola Tesla ili neko sličan njemu !?
A sada se zapitajte...kakvi to ljudi,koja vrsta ljudi,kojih osobenosti, kakvih interesa,stavova...vode svet u kojem danas živimo!?...jesu altruisti, humanisti, naučnici, spiritualisti,...ili profiteri, biznismeni i sl.
Zapitajte se...u čije ruke polažete svoj život...kome dajete kontrolu nad sobom...čija uverenja živite...kome verujete!?...
Jer...bez obzira da li vi toga bili svesni ili ne...to definiše i određuje kvalitet vašeg sopstvenog života!
Život je dragocen...
Preispitujte svaki savet, svaku preporuku, prognozu, dijagnozu...edukujte se...sve sami istražite i donesite svoj zaključak i svoju odluku.
Svi mi imamo svoja uverenja i živimo svoje realnosti pa je prema tome i istina za svakoga drugačija.
Ne verujte ukoliko vam neko kaže da ćete umreti od raka ili da imate neizlečivu bolest ili da ćete živeti ceo život sa nekom bolešću...da ćete umreti od gladi ako date otkaz na poslu koji ne volite....da ćete biti bez novca ukoliko budete radili ono što volite...
Ne verujte nikome...verujte sebi i budite hrabri jer...
ste došli na ovaj svet da bi spoznali sebe i živeli život vredan življenja 🙂

No comments:

Post a Comment